Skip to main content

Petra Schollin Löfbom – Mixpodd: Livets berg-och dalbana har inneburit några djupa dalar. Jag är så tacksam över att få dela med mig av denna resa och hoppas att någon kan känna tröst och få hjälp efter att ha lyssnat på denna podcast. Att du hittar ditt verktyg för att (beroende på var du befinner dig) undvika väggen, komma igenom och sedan komma vidare. Din kropp är fantastisk och vill bara ta hand om dig. Våga stanna till och lyssna på dess signaler, våga fråga dig själv vad du vill. Våga förändra!

The Yoga Hug- finn ditt inre leende. Upplev Sensing Yoga och dess inverkan på ditt fysiska och psykiska välmående. Naturliga rörelser på din kropps villkor som ökar flödet i din kropp och ger dig verktyg att må bättre i din vardag. Yogaretreats på Öland och i Italien & Onlineklasser via Zoom.

• Poddgästens Instagram: @theyogahug

Om mixpodd: I mixpoddarna delar gästen med sig både av sin utmattningsresa men också av sin kunskap inom ett specifikt ämne. Mixpoddarna är en del av Rakt in i Väggens koncept delningspoddar. Upplägget för delningspoddar liknar Sveriges Radios sommarprat i P1, där gästen berättar i sin egen takt och i monologform.

Prenumerera, recensera och betygsätt oss gärna på vår hemsida, iTunes, eller i din poddapp så andra vet att vi finns! ♥

• Vill du medverka i Rakt in i Väggens podcast? Besök följande sida: http://www.raktinivaggen.com/medverkan

• Om du vill tipsa oss om en poddgäst, eller om du har en fråga eller synpunkt på det vi gör, kan du alltid maila podcast@raktinivaggen.com för att få svar.

• Du finner poddavsnittet på vår hemsida, http://www.raktinivaggen.com i Podbean, iTunes och i andra poddappar.

Leave a Reply