Skip to main content

Marie-Louise Strandberg – Mixpodd: Marie-Louise är sjuksköterska och arbetar med forskning och utveckling inom området men har även personlig erfarenhet av utmattning, dels som förälder till barn som kämpat med stress pga autism/ADHD och dels av egen svår och långvarig utmattning efter en hjärnskakning. Prognosen hon fick var inte positiv. Hon var dålig i så lång tid att chansen att kunna återgå till jobbet var minimal – men hon lyckades vända situationen och efter drygt fyra år friskförklarades hon. Idag är hon fullt återställd!

Marie-Louise brinner för att sprida kunskap om en hjärnvänlig livsstil och driver även ett företag där hon hjälper människor som kämpar med hjärntrötthet att hitta balansen, undgå bakslag och komma vidare. Hon arbetar utifrån modellen: Små förändringar i vardagen kan leda till en stor förändring.

• Poddgästens Instagram: @marielouisehealth

Om mixpodd: I mixpoddarna delar gästen med sig både av sin utmattningsresa men också av sin kunskap inom ett specifikt ämne. Mixpoddarna är en del av Rakt in i Väggens koncept delningspoddar. Upplägget för delningspoddar liknar Sveriges Radios sommarprat i P1, där gästen berättar i sin egen takt och i monologform.

Prenumerera, recensera och betygsätt oss gärna på vår hemsida, iTunes, eller i din poddapp så andra vet att vi finns! ♥

• Vill du medverka i Rakt in i Väggens podcast? Besök följande sida: www.raktinivaggen.com/medverkan

• Om du vill tipsa oss om en poddgäst, eller om du har en fråga eller synpunkt på det vi gör, kan du alltid maila podcast@raktinivaggen.com för att få svar.

• Du finner poddavsnittet på vår hemsida, www.raktinivaggen.com i Podbean, iTunes och i andra poddappar.

Leave a Reply