Skip to main content

Sandra Furulund – Mixad delningspodd: Sandra Furulund är High Performance Coach och Stressrådgivare. Hon coachar och utbildar ambitiösa personer så att de kan prestera högt och hållbart, äga sin tid, ha energi och slippa onödig stress utan att sänka sina ambitionsnivåer. Hon har en bakgrund som kommunikationsstrateg och var själv sjuk i utmattning 2012. Hon är frisk sedan flera år tillbaka och vägen dit ledde henne till lösningar som är specifika för ambitiösa högpresterare. Här delar hon både sin personliga och professionella resa.

I Sandras bok Prestera hållbart kan du läsa mer om perspektiv, insikter och konkreta nycklar för dig som är ambitiös. Du kan anlita Sandra för high performance coaching, föreläsning och utbildning. Gå hennes program Grow & Lead och/eller hennes onlineplattform Level Up Academy & Community.

• Poddgästens Instagram: @sandrafurulund
• Poddgästens hemsida: https://www.sandrafurulund.com/

Om mixad delningspodd: I mixpoddarna delar gästen med sig både av sin utmattningsresa men också av sin kunskap inom ett specifikt ämne. Mixpoddarna är en del av Rakt in i Väggens koncept delningspoddar. Upplägget för delningspoddar liknar Sveriges Radios sommarprat i P1, där gästen berättar i sin egen takt och i monologform.

Prenumerera, recensera och betygsätt oss gärna på vår hemsida, iTunes, Podbean, Spotify eller i din poddapp så andra vet att vi finns! ♥

• Vill du medverka i Rakt in i Väggens podcast? Besök följande sida: www.raktinivaggen.com/medverkan

• Om du vill tipsa oss om en poddgäst, eller om du har en fråga eller synpunkt på det vi gör, kan du alltid maila podcast@raktinivaggen.com för att få svar.

• Du finner poddavsnittet på vår hemsida, www.raktinivaggen.com, i Podbean, iTunes och Spotify.

Leave a Reply