Skip to main content

Ett samtal med Daniel Ek om Stresshantering, där vi samtalar om hur vi kan göra positiva förändringar över tid och ta reda på vad som är viktigt för oss på riktigt. Vi samtalar även om hur man kan stärka vänskapsrelationer, ett ämne som vi anser är extra relevant för människor med stressrelaterad ohälsa & utmattning, vars vänskapsrelationer många gånger blivit negativt påverkade.

Detta är den andra podden av totalt tre poddar som vi släpper i vår sommarserie i samarbete med meditationsappen Mindfully. Vi släpper även ett parallellt bonusavsnitt från Daniels serie Stresshantering i Mindfully.

Om Daniel Ek: Daniel Ek är legitimerad psykolog, mindfulnesslärare, författare och yogalärare med en bakgrund i vipassanatraditionen. Daniel jobbar främst med ACT, Acceptance and Commitment Therapy samt Functional Analytic Psychoterapy som är inriktad på medvetenhet i relationer. Daniel är medförfattare till boken Länge leve vänner – forskning och färdigheter för att stärka dina vänskapsrelationer (Natur & Kultur, 2021)

Reklam: Denna podd presenteras i ett samarbete med Mindfully. Mindfully har det största utbudet av guidade meditationer och kunskap inom mindfulness på svenska och är meditationsappen för dig som vill stressa mindre och sova bättre, men potentialen är större än så. Det är appen för dig som vill hitta ett inre lugn när du behöver det som mest. Som lyssnare får du just nu prova Mindfully i 30 dagar gratis, genom att använda följande länk: https://www.mindfully.nu/rakt-in-i-vaggen/

• Poddgästens hemsida: https://www.vanskapslabbet.se/

• Programledare: Alexander Gaianima

Om Inspiring talks: I Rakt in i Väggens Inspiring talks kan du lyssna på inspirerande samtal mellan en programledare från verksamheten och gäster som har erfarenhet eller kunskap inom stressrelaterad ohälsa.

Prenumerera, recensera och betygsätt oss gärna på vår hemsida, iTunes, Podbean, Spotify eller i din poddapp så andra vet att vi finns! ♥

• Vill du medverka i Rakt in i Väggens podcast? Besök följande sida: www.raktinivaggen.com/medverkan

• Om du vill tipsa oss om en poddgäst, eller om du har en fråga eller synpunkt på det vi gör, kan du alltid maila podcast@raktinivaggen.com för att få svar.

• Du finner poddavsnittet på vår hemsida, www.raktinivaggen.com, i Podbean, iTunes och Spotify.

 

Fotograf bild: Eva Lindblad

Leave a Reply