Skip to main content

Shila Mansouri delar i detta poddavsnitt med sig av sin erfarenhet som närstående till en person med spelberoende och hur detta påverkade hennes egna mående. Det är en stor utmaning att vara anhörig till någon med skadliga spelvanor. Shila vill sprida kunskapen och vägen till ett hälsosamt liv.

Om Shila Mansouri: Panikattacker och sömnlösa nätter blir en vardag när Shilas vardag präglas kring att lösa andras problem. Hon är en duktig flicka, jobbar hårt och tar alltid stort ansvar både privat och på jobbet. Hon har dubbelexamen inom pedagogik och psykolog. Shila är oslagbar men när kroppen säger ifrån blir det svårt för Shila att hantera sin vardag.

• Poddgästens Instagram: @shila_mansouri_

Om share your story: I share your story delar poddgästen med sig av sina egna erfarenheter från stressrelaterad ohälsa i monologform. Share your story är en del av Rakt in i Väggens koncept Sharings.

• Vill du medverka i Rakt in i Väggens podcast? Besök följande sida: www.raktinivaggen.com/medverka

• Om du vill tipsa oss om en poddgäst, eller om du har en fråga eller synpunkt på det vi gör, kan du alltid maila podcast@raktinivaggen.com för att få svar.

• Du finner poddavsnittet på vår hemsida, www.raktinivaggen.com, i Podbean, iTunes och Spotify.

• Prenumerera, recensera och betygsätt oss gärna på vår hemsida, iTunes, Podbean, Spotify eller i din poddapp så andra vet att vi finns! ♥

Leave a Reply