Skip to main content

En ny frågestund med Giorgio Grossi där han svarar på lyssnarfrågor kopplat till ADHD, NPF och samsjuklighet vid utmattning.

I dagens Inspiring talks har vi med oss Giorgio Grossi igen för en ny frågestund, då vi inte hann att lyfta upp alla lyssnarfrågor vid den första frågestunden. I denna frågestund svarar Giorgio på lyssnarfrågor kopplat till ADHD, NPF och samsjuklighet vid utmattning.

Om ni vill komma i kontakt med Giorgio för konsultation, psykoterapisamtal, förfrågan om föreläsning eller liknande, når ni han på grossi@stressmottagningen.com. Ange Rakt in i Väggen i erat meddelande till Giorgio så får ni 20 % rabatt på hans tjänster.

Om Giorgio Grossi: Giorgio är beteendevetare, leg psykoterapeut och docent i medicinsk psykologi med examen från Psykologiska institutionen, Stockholms universitet och Karolinska Institutet, där han också är docent. Under nästan hela hans karriär har han arbetat med forskning och behandling vid Stiftelsen Stressmottagningen, en specialistmottagning som bedrev multimodal rehabilitering av personer med svårt utmattningssyndrom. Stressmottagningen existerade mellan åren 2000 och 2023 och efter dess stängning har Giorgio och kollegor startat upp dess arvtagare den Virtuella Stressmottagningen.

Giorgio har medverkat i vår podd sedan tidigare, som du kan lyssna på via följande länk: https://raktinivaggen.com/giorgio-grossi-ga-vidare-efter-utmattning/

Poddgästens Instagram: @ggrossi
Poddgästens hemsida: https://stressmottagningen.se/
Programledare: Alexander Gaianima

Om Inspiring talks: I Rakt in i Väggens Inspiring talks kan du lyssna på inspirerande samtal mellan en programledare från verksamheten och gäster som har erfarenhet eller kunskap inom stressrelaterad ohälsa.

Prenumerera, recensera och betygsätt oss gärna på vår hemsida, iTunes, Podbean, Spotify eller i din poddapp så andra vet att vi finns! ♥

• Vill du medverka i Rakt in i Väggens podcast? Besök följande sida: www.raktinivaggen.com/medverkan

• Om du vill tipsa oss om en poddgäst, eller om du har en fråga eller synpunkt på det vi gör, kan du alltid maila podcast@raktinivaggen.com för att få svar.

• Du finner poddavsnittet på vår hemsida, www.raktinivaggen.com, i Podbean, iTunes och Spotify.

Leave a Reply