Skip to main content

En frågestund med Giorgio Grossi där han svarar på lyssnarfrågor om stress & utmattning.  

I dagens Inspiring talks har vi med oss Giorgio Grossi över en frågestund där han svarar på lyssnarfrågor kopplat till stress och utmattning. Giorgio svarar på ämnen som handlar om skador i hjärnan, yrsel, att vara småbarnsföräldrar, arbetsåtergång, immunförsvar och långvariga symtom samt vänner & utmattning. 

Det fanns inte tid till att svara på alla lyssnarfrågor. Svaren till resterande lyssnarfrågor släpps nästa vecka, onsdagen 17 april. 

Nytt för idag: Denna podd släpps i två versioner; en kort version på 30 minuter och en original version. Den korta versionen finns i alla poddappar och original versionen släpps endast på vår hemsida: www.raktinivaggen.com

Om ni vill komma i kontakt med Giorgio för konsultation, psykoterapisamtal, förfrågan om föreläsning eller liknande, når ni han på grossi@stressmottagningen.com. Ange Rakt in i Väggen i erat meddelande till Giorgio så får ni 20 % rabatt på hans tjänster. 

Om Giorgio Grossi: Giorgio är beteendevetare, leg psykoterapeut och docent i medicinsk psykologi med examen från Psykologiska institutionen, Stockholms universitet och Karolinska Institutet, där han också är docent. Under nästan hela hans karriär har han arbetat med forskning och behandling vid Stiftelsen Stressmottagningen, en specialistmottagning som bedrev multimodal rehabilitering av personer med svårt utmattningssyndrom. Stressmottagningen existerade mellan åren 2000 och 2023 och efter dess stängning har Giorgio och kollegor startat upp dess arvtagare den Virtuella Stressmottagningen.

• Poddgästens Instagram: @ggrossi
• Poddgästens hemsida: https://stressmottagningen.se/
• Programledare: Alexander Gaianima

Om Inspiring talks: I Rakt in i Väggens Inspiring talks kan du lyssna på inspirerande samtal mellan en programledare från verksamheten och gäster som har erfarenhet eller kunskap inom stressrelaterad ohälsa. 

Prenumerera, recensera och betygsätt oss gärna på vår hemsida, iTunes, Podbean, Spotify eller i din poddapp så andra vet att vi finns! ♥

• Vill du medverka i Rakt in i Väggens podcast? Besök följande sida: www.raktinivaggen.com/medverkan

• Om du vill tipsa oss om en poddgäst, eller om du har en fråga eller synpunkt på det vi gör, kan du alltid maila podcast@raktinivaggen.com för att få svar.

• Du finner poddavsnittet på vår hemsida, www.raktinivaggen.com, i Podbean, iTunes och Spotify.

Leave a Reply