Skip to main content

En kunskapshöjande delning av hälosutvecklaren Josefine Jönsson om hur man skapar en välmående, hållbar och stressfri vardag.

Alla poddar hittar du på vår hemsida: http://www.raktinivaggen.com

Josefine Jönsson är hälsoutvecklare och vet som tidigare elitidrottare med VM silver som främsta merit, hur viktigt det är att må bra för att det ska gå bra, inte bara inom idrottandet utan även i arbetslivet. Men hur ger man då sig själv förutsättningar att må bra och hur skapar man en hållbar vardag i dagens stressade samhälle? Josefine delar i detta avsnitt med sig av sina personliga resa av stressrelaterad ohälsa och hur hon lyckas vände det till att skapa en hållbar och stressfri vardag.

Josefine är specialist på att boosta och utveckla verksamheters företagshälsa och arbetsmiljö och har under årens gång stöttat över 250 verksamheter. Hon föreläser, coachar och utbildar medarbetare och ledare till att skapa en arbetsmiljö att trivas, växa och må bra I. För mår vi bra så går det bra.

• Poddgästens Instagram: @happyperformance
• Poddgästens hemsida: https://www.happyperformance.se

Om share your knowledge: I share your knowledge delar poddgästen med sig av sin kunskap och expertis inom ett specifikt område i monologform. Share your knowledge är en del av Rakt in i Väggens koncept Sharings.

• Vill du medverka i Rakt in i Väggens podcast? Besök följande sida: http://www.raktinivaggen.com/medverka

• Om du vill tipsa oss om en poddgäst, eller om du har en fråga eller synpunkt på det vi gör, kan du alltid maila podcast@raktinivaggen.com för att få svar.

• Du finner poddavsnittet på vår hemsida, http://www.raktinivaggen.com, i Podbean, iTunes och Spotify.

• Prenumerera, recensera och betygsätt oss gärna på vår hemsida, iTunes, Podbean, Spotify eller i din poddapp så andra vet att vi finns! ♥

Leave a Reply