Skip to main content

Jeanette Lilja – mixpodd: Jeanette har en flerårig utmattning i ryggsäcken och fick sin ADHD-diagnos i vuxen ålder. När hon mådde som sämst kunde hon inte förstå hur livet någonsin skulle gå ihop. Idag mår Jeanette fantastiskt bra och genom sitt yrke som livs- och ADHD-coach använder hon all sin kunskap och erfarenhet för att hjälpa andra att hitta just sin ljusa väg framåt i livet.

Vill du få ordning på livet? Förstå dig själv och dina behov? Hantera känslor eller hitta just din väg framåt. Jag är livscoach och ADHD-coach och tillsammans hjälps vi åt att hitta dina styrkor och intressen för att skapa ett liv där du får blomstra.

• Poddgästens Instagram: @jeanettelilja_adhdcoach

• Poddgästens hemsida: https://www.jeanettelilja.se

Om mixpodd: I mixpoddarna delar gästen med sig både av sin utmattningsresa men också av sin kunskap inom ett specifikt ämne. Mixpoddarna är en del av Rakt in i Väggens koncept delningspoddar. Upplägget för delningspoddar liknar Sveriges Radios sommarprat i P1, där gästen berättar i sin egen takt och i monologform.

Prenumerera, recensera och betygsätt oss gärna på vår hemsida, iTunes, Podbean, Spotify eller i din poddapp så andra vet att vi finns! ♥

• Vill du medverka i Rakt in i Väggens podcast? Besök följande sida: http://www.raktinivaggen.com/medverkan

• Om du vill tipsa oss om en poddgäst, eller om du har en fråga eller synpunkt på det vi gör, kan du alltid maila podcast@raktinivaggen.com för att få svar.

• Du finner poddavsnittet på vår hemsida, http://www.raktinivaggen.com, i Podbean, iTunes och Spotify.

Leave a Reply