Skip to main content

Anette Strömquist har medverkat i vår podcast sedan tidigare med sin man Per, där Anette delade sitt utmattningsperspektiv och hennes man ett anhörigperspektiv i avsnittet “Att vara anhörig till en utmattad”. I den här podden har vi valt att fokusera på Anettes egna utmattningsresa, yrke och kunskap.

Anette driver företaget LaBranche, som utvecklar chefer, grupper, verksamheter och privatpersoner att bli framgångsrika, lönsamma och hållbara över tid. Genom utbildning, professionell coaching och utvecklingsprogram – skräddarsydda efter dina unika behov – stöttar och utmanar Labranche dig i att hitta potentialen som hjälper dig att ta steget från nedgång till framgång inom dina önskade områden.

• Poddgästens Instagram: labrancheutbildning

• Poddgästens hemsida: https://www.labranche.se/

Om samtalspodd: I Rakt in i Väggens samtalspoddar kan du lyssna på berikande samtal mellan en programledare från verksamheten och gäster som har erfarenhet eller kunskap inom stressrelaterad ohälsa. 

Prenumerera, recensera och betygsätt oss gärna på vår hemsida, iTunes, Podbean, Spotify eller i din poddapp så andra vet att vi finns! ♥

• Vill du medverka i Rakt in i Väggens podcast? Besök följande sida: http://www.raktinivaggen.com/medverkan

• Om du vill tipsa oss om en poddgäst, eller om du har en fråga eller synpunkt på det vi gör, kan du alltid maila podcast@raktinivaggen.com för att få svar.

• Du finner poddavsnittet på vår hemsida, http://www.raktinivaggen.com, i Podbean, iTunes och Spotify.

Leave a Reply