Skip to main content

Ett samtal med Klas Bergling om förlusten av Tim Bergling, även kallad Avicci, livet efter Tims bortgång och stiftelsen Tim Bergling Foundation

I dagens Inspiring talks deltar Klas Bergling som är pappa till Tim Bergling, även kallad Avicii, en av världens främsta artister i modern tid. Klas delar med sig av anhörigperspektivet till sin son som kämpade med psykisk ohälsa, livet efter sin sons bortgång och stiftelsen Tim Bergling Foundation.

Om Klas Bergling: Klas har arbetat som framgångsrik entreprenör och som businessmanager för Tims företag. Han är en man med stort hjärta och har ett starkt intresse och engagemang för andra människors psykiska hälsa. Efter Tims självmord 2018 startade Klas och hans fru Anki Lidén stiftelsen Tim Bergling Foundation som syftar till att förebygga psykisk ohälsa och självmord bland barn, unga och unga vuxna.

Samarbete: Denna podd presenteras i ett samarbete med Mindfully. Mindfully har det största utbudet av guidade meditationer och kunskap inom mindfulness på svenska och är meditationsappen för dig som vill stressa mindre och sova bättre, men potentialen är större än så. Det är appen för dig som vill hitta ett inre lugn när du behöver det som mest. Som lyssnare får du just nu prova Mindfully i 30 dagar gratis, genom att använda följande länk: https://www.mindfully.nu/rakt-in-i-vaggen/

• Poddgästens Instagram: @timberglingfoundation
• Poddgästens hemsida: https://www.timberglingfoundation.org/
• Programledare: Jennifer Frostelid

Om Inspiring talks: I Rakt in i Väggens Inspiring talks kan du lyssna på inspirerande samtal mellan en programledare från verksamheten och gäster som har erfarenhet eller kunskap inom stressrelaterad ohälsa.

Young & healthy: Denna podd är länkad till vårt projekt Young & Healthy. Ett projekt vars syfte är stötta unga människor med stress & ångest till ett meningsfullt, hållbart och välmående liv.

Prenumerera, recensera och betygsätt oss gärna på vår hemsida, iTunes, Podbean, Spotify eller i din poddapp så andra vet att vi finns! ♥

• Vill du medverka i Rakt in i Väggens podcast? Besök följande sida: http://www.raktinivaggen.com/medverkan

• Om du vill tipsa oss om en poddgäst, eller om du har en fråga eller synpunkt på det vi gör, kan du alltid maila podcast@raktinivaggen.com för att få svar.

• Du finner poddavsnittet på vår hemsida, http://www.raktinivaggen.com, i Podbean, iTunes och Spotify.

Leave a Reply