Skip to main content

Ett samtal med Veronica Löwenbok om hennes nya bok: Nervsystemsreglering: Kroppens nyckel till motståndskraft.

I dagens Inspiring talks har vi med oss Veronica Löwenbok, som är en återkommande poddgäst. Vi pratar om nervsystemsreglering och går igenom hennes nya bok Nervsystemsreglering: Kroppens nyckel till motståndskraft. 

Om Veronica Löwenbok: Veronica skrattar högt, gråter lätt och känner allt intensivt och innerligt. Pratar mycket, lyfter obekväma frågor och brinner med övertygelse om att vi tillsammans kan skapa en bättre värld. Hon är också plugghäst in i märgen. Veronica har en kandidatexamen i psykologi, är utbildad i kroppsbaserad traumahantering och studerar just nu masterprogrammet i emotionspsykologi samt grundläggande psykoterapeut.

Veronica har medverkat i en Sharing podd sedan tidigare, som du kan lyssna på via följande länk: https://raktinivaggen.com/veronica-lowenbok-kroppsbaserad-nervsystemsreglering/

• Poddgästens Instagram: @vevvelowenbok
• Poddgästens hemsida: www.veronicalowenbok.se
• Programledare: Alexander Gaianima

Om Inspiring talks: I Rakt in i Väggens Inspiring talks kan du lyssna på inspirerande samtal mellan en programledare från verksamheten och gäster som har erfarenhet eller kunskap inom stressrelaterad ohälsa.

Prenumerera, recensera och betygsätt oss gärna på vår hemsida, iTunes, Podbean, Spotify eller i din poddapp så andra vet att vi finns! ♥

• Vill du medverka i Rakt in i Väggens podcast? Besök följande sida: www.raktinivaggen.com/medverkan

• Om du vill tipsa oss om en poddgäst, eller om du har en fråga eller synpunkt på det vi gör, kan du alltid maila podcast@raktinivaggen.com för att få svar.

• Du finner poddavsnittet på vår hemsida, www.raktinivaggen.com, i Podbean, iTunes och Spotify.

Leave a Reply