Skip to main content

Björn Hall – mixpodd: Björn Hall är polis i yttre tjänst, han ställer höga krav på sig själv och vill avancera och göra karriär. Med autoimmuna sjukdomar, hälsa på nedgång och fysiska åkommor ser livet hopplöst ut och Björn känner sig mest som en belastning för alla omkring honom. När Björn börjar förändra sitt mindset och kost förändras allt. Björn är idag tacksam för sin utmattning, tack vare den har han kunnat förändra sitt liv till det bättre och uppfylla sina drömmar.

Björn är idag holistisk hälsocoach. Genom sitt program, på 12 veckor, hjälper han dig att hitta tillbaka till din hälsa, din rättighet att Frodas istället för att överleva. Genom holistiskt tänk blir du fri från magproblem och bygger ett orubbligt mindset och det liv du Faktiskt vill ha.

• Poddgästens Instagram: @bjornhalsa

Om mixpodd: I mixpoddarna delar gästen med sig både av sin utmattningsresa men också av sin kunskap inom ett specifikt ämne. Mixpoddarna är en del av Rakt in i Väggens koncept delningspoddar. Upplägget för delningspoddar liknar Sveriges Radios sommarprat i P1, där gästen berättar i sin egen takt och i monologform.

Prenumerera, recensera och betygsätt oss gärna på vår hemsida, iTunes, Podbean, Spotify eller i din poddapp så andra vet att vi finns! ♥

• Vill du medverka i Rakt in i Väggens podcast? Besök följande sida: http://www.raktinivaggen.com/medverkan

• Om du vill tipsa oss om en poddgäst, eller om du har en fråga eller synpunkt på det vi gör, kan du alltid maila podcast@raktinivaggen.com för att få svar.

• Du finner poddavsnittet på vår hemsida, http://www.raktinivaggen.com, i Podbean, iTunes och Spotify.

Leave a Reply