Skip to main content

En kunskapshöjande monolog av Elisabet Hammaburg om cellernas energiproduktion vid utmattningssyndrom. 

Alla poddar hittar du på vår hemsida: http://www.raktinivaggen.com

Alla som varit utmattade känner till den förlamande trötthet som inte går att vila bort. När biomedicinaren Elisabet Hammaburg frågade sig varför hon inte hade energi, insåg hon att frågan var felformulerad. Den egentliga frågan lyder: Varför producerar cellerna inte energi? Följ med när Elisabet berättar hur cellernas energiproduktion går till och vad som händer med den när vi hamnar i utmattningssyndrom.

Reklam: Elisabet Hammaburg är författare till Förstå din utmattning – om att läka och hitta hem igen. Hon ger också onlinekursen FÖRSTÅ KROPPENSBUDGETEN för dig som vill lära dig mer om kroppens energireglering. Du som lyssnar får 20 % rabatt på kursen med rabattkoden: raktinivaggen. Läs mer på hemsidan nedanför. 

Elisabet har tidigare medverkat i vår podcast och delat med sig av sin kunskap, som du kan lyssna på via följande länk: https://raktinivaggen.com/elisabet-hammaburg-utmattning-ar-en-allostassjukdom/

• Poddgästens Instagram: @elisabethammaburg
• Poddgästens hemsida: https://www.hammaburg.se

Om share your knowledge: I share your knowledge delar poddgästen med sig av sin kunskap och expertis inom ett specifikt område i monologform. Share your knowledge är en del av Rakt in i Väggens koncept Sharings.

• Vill du medverka i Rakt in i Väggens podcast? Besök följande sida: http://www.raktinivaggen.com/medverka

• Om du vill tipsa oss om en poddgäst, eller om du har en fråga eller synpunkt på det vi gör, kan du alltid maila podcast@raktinivaggen.com för att få svar.

• Du finner poddavsnittet på vår hemsida, http://www.raktinivaggen.com, i Podbean, iTunes och Spotify.

• Prenumerera, recensera och betygsätt oss gärna på vår hemsida, iTunes, Podbean, Spotify eller i din poddapp så andra vet att vi finns! ♥

Leave a Reply