Skip to main content

Ett samtal om stress & ångest med några sistaårselever från Nacka kommun.

Alla poddar hittar du på vår hemsida: http://www.raktinivaggen.com

I dagens Inspiring talks har vi med oss några unga vuxna personer från Nacka kommun i Stockholm som läser sista året på gymnasiet YBC, Young Business Creatives Gymnasium. De driver ett UF-företag vid namn Solur BC. I deras UF-företag vill de hjälpa unga att handskas med stress och ångest i deras vardag. Vi blev nyfikna på deras arbete och bjöd därför in dem till vår podd för ett samtal.

Denna podd och samtal är vår första podd kopplat till vårt nya projekt Young & healthy, ett projekt vars syfte är att uppmärksamma och skapa mer välmående och balans hos unga människor med stressrelaterad ohälsa. Vi kommer framöver släppa en podd per månad som är kopplat till hur vi kan stötta unga vuxna med stressrelaterad ohälsa till att må bättre. Du kan läsa mer om detta projekt på följande sida: https://raktinivaggen.com/young-healthy/

• Poddgästens Instagram: @solur.bc
• Programledare: Alexander Gaianima

Om Inspiring talks: I Rakt in i Väggens Inspiring talks kan du lyssna på inspirerande samtal mellan en programledare från verksamheten och gäster som har erfarenhet eller kunskap inom stressrelaterad ohälsa. 

Young & healthy: Denna podd är länkad till vårt projekt Young & Healthy. Ett projekt vars syfte är stötta unga människor med stress & ångest till ett meningsfullt, hållbart och välmående liv.

Prenumerera, recensera och betygsätt oss gärna på vår hemsida, iTunes, Podbean, Spotify eller i din poddapp så andra vet att vi finns! ♥

• Vill du medverka i Rakt in i Väggens podcast? Besök följande sida: http://www.raktinivaggen.com/medverkan

• Om du vill tipsa oss om en poddgäst, eller om du har en fråga eller synpunkt på det vi gör, kan du alltid maila podcast@raktinivaggen.com för att få svar.

• Du finner poddavsnittet på vår hemsida, http://www.raktinivaggen.com, i Podbean, iTunes och Spotify.

Leave a Reply