Skip to main content

En personlig berättelse och monolog av Sandra Nirbrant om att flytta till landet, leva långsamt, behovet av frihet, andningens kraft och att följa sitt hjärta.

Alla poddar hittar du på vår hemsida: http://www.raktinivaggen.com

Sandra delar med sig av sin utmattningsresa som tog henne från en högpresterande projektledare i Stockholm som jagade lycka i det yttre till en spirituell-slow-living mamma som bor i en liten röd stuga på landet. Hon berättar hur viktigt frihet är för henne och hur hon gick från att bara lyssna på huvudets röst till att istället lyssna in kroppen och att följa hjärtat. Hon berättar om ett tyst retreat hon åkte på som förändrade mycket och där andningen blev en stor nyckel i hennes liv.

Reklam: Sandra är andnings- och återhämtningscoach som vägleder utmattade kvinnor mot en lugnare vardag genom fokus på andning. Delta i hennes online workshop” Andas ut” för att lära dig, öva och motiveras till att göra andningen till din superkraft som du kan ha med dig resten av livet. 

• Poddgästens Instagram: @energyliving.se
• Poddgästens hemsida: https://energyliving.newzenler.com/courses/workshop

Om share your story: I share your story delar poddgästen med sig av sina egna erfarenheter från stressrelaterad ohälsa i monologform. Share your story är en del av Rakt in i Väggens koncept Sharings.

• Vill du medverka i Rakt in i Väggens podcast? Besök följande sida: http://www.raktinivaggen.com/medverka

• Om du vill tipsa oss om en poddgäst, eller om du har en fråga eller synpunkt på det vi gör, kan du alltid maila podcast@raktinivaggen.com för att få svar.

• Du finner poddavsnittet på vår hemsida, http://www.raktinivaggen.com, i Podbean, iTunes och Spotify.

• Prenumerera, recensera och betygsätt oss gärna på vår hemsida, iTunes, Podbean, Spotify eller i din poddapp så andra vet att vi finns! ♥

Leave a Reply