Skip to main content

Ett samtal med Elisabeth Engqvist om hennes egna läkningsresa från utmattning och en genomgång av appen Utmattningshjälpen.

Alla poddar hittar du på vår hemsida: http://www.raktinivaggen.com

Elisabeth Engqvist kollapsade i en djup utmattning för cirka 20 år sedan. Det tog ett par år innan hennes hälsa hade blivit markant bättre. Efter ett misslyckat försök av att ha provat och gå tillbaka till hennes gamla arbete leddes hon in på en ny väg. Hon startade eget företag och började utbilda vården om stresshantering och yoga, där hon bland annat är en av initiativtagarna i framtagandet av den väletablerade yogaformen ”Mediyoga” i svensk vård.  

Lite längre fram grundade Elisabeth appen Utmattningshjälpen. En app där hon samlat över 15 års erfarenhet och kunskap från hennes arbete med att hjälpa människor bli friska från stress & utmattning. Alexander har inför det här samtalet provat appen och vi går igenom appens alla kapitel i den senare delen av samtalet.

Om du vill prova appen Utmattningshjälpen, är den gratis för alla som registrerar sig den första månaden. Vi har i ett samarbete med utmattningshjälpen tagit fram ett erbjudande för dig som lyssnar, som ger dig 50 % i rabatt i 3 månader efter gratisperioden, det vill säga under månad 2-4. Erbjudandet gäller fram till 20 april. Först klickar du på länken och registrerar dig. Sen laddar du ned appen och loggar in. Länk erbjudande: https://play.utmattningshjalpen.se/orders/customer_info?o=19695&d=RAKTINIVAGGEN

• Poddgästens Instagram: @utmattningshjalpen
• Poddgästens hemsida: https://utmattningshjalpen.se/

Om Inspiring talks: I Rakt in i Väggens Inspiring talks kan du lyssna på inspirerande samtal mellan en programledare från verksamheten och gäster som har erfarenhet eller kunskap inom stressrelaterad ohälsa. 

Prenumerera, recensera och betygsätt oss gärna på vår hemsida, iTunes, Podbean, Spotify eller i din poddapp så andra vet att vi finns! ♥

• Vill du medverka i Rakt in i Väggens podcast? Besök följande sida: http://www.raktinivaggen.com/medverkan

• Om du vill tipsa oss om en poddgäst, eller om du har en fråga eller synpunkt på det vi gör, kan du alltid maila podcast@raktinivaggen.com för att få svar.

• Du finner poddavsnittet på vår hemsida, http://www.raktinivaggen.com, i Podbean, iTunes och Spotify.

Leave a Reply