Skip to main content

Lisa Sjöström om hur den djupa insikten för tänkandets natur gjorde henne upplyst.

Alla poddar hittar du på vår hemsida: http://www.raktinivaggen.com

I 4 år satt Lisa Sjöström utmattad i soffan och försökte tänka ut hur hon skulle ta sig därifrån. Hon fick ingen vettig hjälp från vården. Hon testade många metoder på egen hand men tyckte det var konstigt att de var så motsägelsefulla. Då började hon utforska vad som låg bakom metoderna. När hon fick en djup förståelse för tänkandets natur löste sig resten av sig själv. Hon hade hittat den alltid välmående kärnan som finns i oss alla. Idag jobbar Lisa som mentor och sprider den livskunskapen.

Reklam: Growing Together är en lyckorörelse som börjar inuti dig. Det är också en community där vi lyfter varandra. Med mig som mentor, workshopledare och samtalsledare får du utforska medvetenhetens magi. Tillsammans bygger vi en ny skön värld. En glad, enkel och vänlig värld att vila i. Välkommen!

• Poddgästens Instagram: @lisa_sjostrom_growingtogether
• Poddgästens hemsida: https://www.growingtogether.se/

Om share your story & knowledge: I share your story & knowledge delar poddgästen med sig både av sitt perspektiv av stressrelaterad ohälsa men också av sin kunskap inom ett specifikt ämne i monologform. Share your story & knowledge är en del av Rakt in i Väggens koncept Sharings.

• Vill du medverka i Rakt in i Väggens podcast? Besök följande sida: http://www.raktinivaggen.com/medverka

• Om du vill tipsa oss om en poddgäst, eller om du har en fråga eller synpunkt på det vi gör, kan du alltid maila podcast@raktinivaggen.com för att få svar.

• Du finner poddavsnittet på vår hemsida, http://www.raktinivaggen.com, i Podbean, iTunes och Spotify.

• Prenumerera, recensera och betygsätt oss gärna på vår hemsida, iTunes, Podbean, Spotify eller i din poddapp så andra vet att vi finns! ♥

Leave a Reply