Skip to main content

En berättelse av Johanna Selqvist om hennes utmattningsresa och om vikten av närvaro, ge saker tid och ett förändrat synsätt på misslyckanden. 

Alla poddar hittar du på vår hemsida: http://www.raktinivaggen.com

När Johanna blev sjukskriven för utmattningssyndrom 2018 kände hon att det var det största misslyckandet i hennes liv. Det tog flera år innan hon kunde syna det hon kallade misslyckande och vända det till något positivt. I detta avsnitt delar Johanna med sig av sina insikter hon fått längs vägen i sin rehabilitering. Dessutom får du ta dela hennes två viktigaste lärdomar för att kunna vara sann mot sig själv och vara sig själv fullt ut.

Johanna Selqvist driver Sprouting Minds, som hjälper kvinnor som upplever att de tappat bort sig själva, med transformation till att vara sitt bästa jag och att sätta sig själv i främsta rummet. Det leder till större tillfredsställelse och ökad balans i livet.

• Poddgästens Instagram: @johanna.selqvist

Om share your story: I share your story delar poddgästen med sig av sina egna erfarenheter från stressrelaterad ohälsa i monologform. Share your story är en del av Rakt in i Väggens koncept Sharings.

• Vill du medverka i Rakt in i Väggens podcast? Besök följande sida: http://www.raktinivaggen.com/medverka

• Om du vill tipsa oss om en poddgäst, eller om du har en fråga eller synpunkt på det vi gör, kan du alltid maila podcast@raktinivaggen.com för att få svar.

• Du finner poddavsnittet på vår hemsida, http://www.raktinivaggen.com, i Podbean, iTunes och Spotify.

• Prenumerera, recensera och betygsätt oss gärna på vår hemsida, iTunes, Podbean, Spotify eller i din poddapp så andra vet att vi finns! ♥

Leave a Reply