Skip to main content

Ett samtal med Petra Ellora Cau Wetterholm om hur vi kan använda den yttre naturen för läkning och hitta tillbaka till vår inre natur.

I dagens Inspiring talks pratar vi om naturens läkande kraft med Petra Ellora Cau Wetterholm. Petra har själv erfarenhet av utmattning, där naturen var den främsta nyckeln för hennes läkning och återhämtning. Detta är den första podden av totalt tre poddar som vi släpper i vår sommarserie i samarbete med meditationsappen Mindfully. Vi erbjuder även ett bonusavsnitt från Petras serie Naturvaro i Mindfully.

Om Petra Ellora Cau Wetterholm: Petra Ellora Cau Wetterholm lämnade 1987 en scenkarriär för meditationskudden och livet på ett zenbuddhistiskt tempel. Nu är hon verksam som leg. psykolog, mindfulnessledare och natur-och skogsterapiguide. Hon är grundare av Scandinavian Nature and Forest Therapy Institute (SNFTI) och Shinrin-Yoku Sweden där hon utvecklar skogsbad och skogsterapi samt erbjuder certifierande utbildningar.

Reklam: Denna podd presenteras i ett samarbete med Mindfully. Mindfully har det största utbudet av guidade meditationer och kunskap inom mindfulness på svenska och är meditationsappen för dig som vill stressa mindre och sova bättre, men potentialen är större än så. Det är appen för dig som vill hitta ett inre lugn när du behöver det som mest. Som lyssnare får du just nu prova Mindfully i 30 dagar gratis, genom att använda följande länk: https://www.mindfully.nu/rakt-in-i-vaggen/

• Poddgästens Instagram: @shinrinyokusweden

• Poddgästens hemsida: www.shinrin-yokusweden.se

• Programledare: Alexander Gaianima

Om Inspiring talks: I Rakt in i Väggens Inspiring talks kan du lyssna på inspirerande samtal mellan en programledare från verksamheten och gäster som har erfarenhet eller kunskap inom stressrelaterad ohälsa.

Prenumerera, recensera och betygsätt oss gärna på vår hemsida, iTunes, Podbean, Spotify eller i din poddapp så andra vet att vi finns! ♥

• Vill du medverka i Rakt in i Väggens podcast? Besök följande sida: www.raktinivaggen.com/medverkan

• Om du vill tipsa oss om en poddgäst, eller om du har en fråga eller synpunkt på det vi gör, kan du alltid maila podcast@raktinivaggen.com för att få svar.

• Du finner poddavsnittet på vår hemsida, www.raktinivaggen.com, i Podbean, iTunes och Spotify.

Leave a Reply