Skip to main content

En kunskapshöjande monolog av Victoria von Saurau.

Victoria von Saurau delar i detta poddavsnitt med sig av sin syn på stressrelaterad ohälsa och dess komplexitet. Victoria vill sprida hopp och kunskap om hur personer med stressrelaterad ohälsa kan läka med rätt förutsättningar.

Om Victoria von Saurau: Victoria har ägnat det senaste decenniet åt att fördjupa sig inom folkhälsovetenskap och driver idag folkhälsomottagningen VictoriaEmpowerHealth. Utöver det har hon även arbetat inom strategiskt folkhälsoarbete och arbetsmarknadsinsatser, samt coachat flera hundra personer mot en god hälsa och ett hållbart arbetsliv.

Reklam: Vill du skapa optimala förutsättningarna för att din kropp och sinne ska fungera på bästa sätt? Du är varmt välkommen att boka en tid hos Victoria på VictoriaEmpowerHealth. Få 10% rabatt på din valda tjänst genom att inkludera ”Poddrabatt” i din bokningsförfrågan.

• Poddgästens Instagram: @victoriaempowerhealth

• Poddgästens hemsida: https://www.victoriaempowerhealth.com

Om share your knowledge: I share your knowledge delar poddgästen med sig av sin kunskap och expertis inom ett specifikt område i monologform. Share your knowledge är en del av Rakt in i Väggens koncept Sharings.

Young & healthy: Denna podd är länkad till vårt projekt Young & Healthy. Ett projekt vars syfte är stötta unga människor med stress & ångest till ett meningsfullt, hållbart och välmående liv.

• Vill du medverka i Rakt in i Väggens podcast? Besök följande sida: www.raktinivaggen.com/medverka

• Om du vill tipsa oss om en poddgäst, eller om du har en fråga eller synpunkt på det vi gör, kan du alltid maila podcast@raktinivaggen.com för att få svar.

• Du finner poddavsnittet på vår hemsida, www.raktinivaggen.com, i Podbean, iTunes och Spotify.

• Prenumerera, recensera och betygsätt oss gärna på vår hemsida, iTunes, Podbean, Spotify eller i din poddapp så andra vet att vi finns! ♥

Leave a Reply