Skip to main content

Ida Elvin – Personlig podd: Min väg var som många andras slingrig och snårig och jag gick vilse mer än en gång. Jag hade alltid haft ganska svårt att navigera i livet för jag hade inte kontakt med mig själv, mina känslor eller med min kropp. Så jag hamnade i samma gamla mönster av prestation och av att vara till lags. Samma återvändsgränder om och om igen, innan jag äntligen blev vän med mig själv. Jag vill dela med mig för att bryta stigmatisering kopplad till psykisk ohälsa och för att andras historier har hjälpt mig på så många sätt. De har inspirerat mig och hjälpt mig med konkreta råd, men framförallt har andras historier fått mig att känna mig mindre ensam. En av mina intentioner jag satte på nyårsdagen 2022 var också att våga göra min röst hörd ännu mer.

Om du vill veta mer om poddgästen:

• Vill du kontakta mig är det bara att slänga iväg ett meddelande på Instagram eller på mail idahelenaelvin@gmail.com

• Följ poddgästen på Instagram: @idaelvin

Om personlig podd: I de personliga poddarna delar gästen med sig av sina egna erfarenheter från sin utmattningsresa. De personliga poddarna är en del av Rakt in i Väggens koncept delningspoddar. Upplägget för delningspoddar liknar Sveriges Radios sommarprat i P1, där gästen berättar i sin egen takt och i monologform.

Prenumerera, recensera och betygsätt oss gärna på vår hemsida, iTunes, eller i din poddapp så andra vet att vi finns! ♥

• Vill du medverka i Rakt in i Väggens podcast? Besök följande sida: http://www.raktinivaggen.com/medverka

• Om du vill tipsa oss om en poddgäst, eller om du har en fråga eller synpunkt på det vi gör, kan du alltid maila podcast@raktinivaggen.com för att få svar.

• Du finner poddavsnittet på vår hemsida, http://www.raktinivaggen.com i Podbean, iTunes och i andra poddappar.

Leave a Reply