Skip to main content

Markus Mattsson – Personlig podd: Jag är en stress- och produktivitetscoach som driver mitt drömföretag Do Things Your Way. Tack vare alla erfarenheter i mitt liv är jag idag starkare och tryggare i mig själv än jag någonsin trodde var möjligt. Men det har inte alltid varit så… I hela mitt liv har jag sökt efter något. Något som skulle ge mig den tryggheten jag behövde. En anledning till att det är okej att vara jag. En känsla av värde. I detta avsnitt berättar jag om min historia. En historia om hur denna strävan, att jämt prestera och hela tiden göra mer, ledde mig in i utmattningen. Det hela började i mellanstadiet där jag snabbt fick lära mig vilka beteenden som gjorde mig förtjänt av kärlek och vilka som inte gjorde det. När jag blev äldre ledde mitt sökande mig ut i världen, på resor som tog mig till Norge, Polen och Vietnam med en flickvän som var deprimerad och självmordsbenägen. Allt ledde till sist att jag blev utmattad. Det var först då, när jag var som mest slutkörd som jag hittade det. Det som jag så länge sökt efter och det på den mest oväntade av platser. Jag delar också med mig av mina tre bästa tips för dig som är utmattad eller har varit det. De viktigaste tipsen som har hjälpt mina kunder att skapa ett hållbart liv. Jag berättar om forskningen om att stress faktiskt kan vara bra för dig om du vågar tro det, hur motståndet mot din situation och ditt liv skapar de flesta av dina problem och hur du gör för att börja bygga en kärleksrelation till dig själv som varar livet ut.


Om du vill veta mer om poddgästen:

• Om du vill komma i kontakt med mig så kan du maila mig på markus@dothingsyourway.com 

• Du får också gärna besöka min hemsida om du vill lära dig mer, www.dothingsyourway.com Där kan du dessutom få tillgång till min kostnadsfria videoserie om hur du skapar hållbara dagar.

Instagram: @dothingsyourway


Om personlig podd: I de personliga poddarna delar gästen med sig av sina egna erfarenheter från sin utmattningsresa. De personliga poddarna är en del av Rakt in i Väggens koncept delningspoddar. Upplägget för delningspoddar liknar Sveriges Radios sommarprat i P1, där gästen berättar i sin egen takt och i monologform.


Prenumerera, recensera och betygsätt oss gärna på vår hemsida, iTunes, eller i din poddapp så andra vet att vi finns!


• Vill du medverka i Rakt in i Väggens podcast? Besök följande sida: www.raktinivaggen.com/medverka

• Om du vill tipsa oss om en poddgäst, eller om du har en fråga eller synpunkt på det vi gör, kan du alltid maila podcast@raktinivaggen.com för att få svar.

• Du finner poddavsnittet på vår hemsida, www.raktinivaggen.com i Podbean, iTunes och i andra poddappar.

Leave a Reply