Skip to main content

Ett samtal med Lena Morin Nilsén. Lena delar med sig av sina erfarenheter av två utmattningar, det sexuella våldet hon utsattes för av sin pappa samt om sin egna organisation nxtME som arbetar för att hjälpa människor som utsatts för incest.

Om Lena Morin Nilsén: Lena växte upp i en familj som präglades av sin pappas fysiska, psykiska och sexuella våld. Hon hanterade sitt mående bland annat genom att stänga av sin kropp, träna hårt och prestera i både skola och arbete. Hon har haft två utmattningar som orsakats av olika anledningar och som skiljt sig mycket åt gällande symtombild. Lena är idag grundare och generalsekreterare för nxtME som arbetar med utbildning, opinion och stöd vid incest.

Reklam: Lena har skrivit boken “Aldrig kunde han döda mig : en sann berättelse om att överleva incest”. Den finns att köpa i bokhandlare och går att lyssna på som ljudbok.

• Poddgästens Instagram: @nxtmeorg

• Poddgästens hemsida: www.nxtme.se

• Programledare: Jennifer Frostelid

Om Inspiring talks: I Rakt in i Väggens Inspiring talks kan du lyssna på inspirerande samtal mellan en programledare från verksamheten och gäster som har erfarenhet eller kunskap inom stressrelaterad ohälsa.

Olika poddversioner: Det finns två olika versioner av denna podd i podcast-spelaren ovanför. En kort version som vi kallar för ”Short” som består av relevanta höjdpunkter från hela samtalet, vanligtvis på max ca 30 minuter. Om du vill lyssna på hela samtalet, utan avbrott, väljer du istället versionen ”Original”.

Prenumerera, recensera och betygsätt oss gärna på vår hemsida, iTunes, Podbean, Spotify eller i din poddapp så andra vet att vi finns! ♥

• Vill du medverka i Rakt in i Väggens podcast? Besök följande sida: www.raktinivaggen.com/medverkan

• Om du vill tipsa oss om en poddgäst, eller om du har en fråga eller synpunkt på det vi gör, kan du alltid maila podcast@raktinivaggen.com för att få svar.

• Du finner poddavsnittet på vår hemsida, www.raktinivaggen.com, i Podbean, iTunes och Spotify.

Leave a Reply